Gadu gaitā iecienītākās kūku garšas
Gaisīgā tipa kūkas
Jogurta vaniļas kūka ar avenēm | Vaniļas jogurta kūka, veidota no Eko jogurta. Pamatnē šokolādes braunijs. Pildījumā avenes. |
Smiltsērkšķu maskarpones krēma kūka | Gaisīga maskarpones krēma kūka ar smiltsērkšķi. Avenes pildījumā. Pamatnē šokolādes braunijs. |
Putotā krēma kūka ar brendiju, karamelizētām auzu pārslām un avenēm | Viegla kūka ar brendija asumiņu. Pildījumā karamelizētas auzu pārslas, avenes. Šokolādes biskvīta pamatne. |
*Gaisīgā tipa kūkas nav apvelkamas ar cukura mastiku. Pieejams ierobežots lielums un forma. Stāvu skaits viens.
Biskvīta kūkas
Vaniļas kūka ar maskarpones krēmu | Vaniļas biskvīts, maskarpones krēmsiera krēms, ogas. Var būt pievienotas mandeles vai karamelizētas auzu pārslas pēc izvēles. |
Simtskārtu medus kūka | Smalkas medus biskvīta kārtas, skābais krējums. Sulīga kūka. Nav salda. |
Šokolādes kūka ar gaisīgu krēmu un ogu mērci | Šokolādes biskvīts, gaisīgs vaniļas krēms, mandeles un ogu mērce. |
*Biskvīta kūkas iespējams dekorēt ar cukura mastiku un veidot vairākos stāvos
Kūkas garša kā pārsteigums
Izvēlies vienu no garšu salikumiem - biskvītu, krēmu, piedevas veidošu atkarībā no sezonas un iedvesmas. Tas nozīmē, ka izvēloties vienu un to pašu garšu salikumu, var būt tā, ka vienā reizē šokolāde ir biskvītā, citā reizē tā ir krēmā.
- šokolāde, apelsīni, rieksti
- bezē, brendijs, šokolāde, upenes
- citrons, vaniļa, zemenes
- vaniļa, brūklenes, avenes, karamelizētas auzu pārslas
- vaniļa, rieksti, ogas
- šokolāde, ķirši, brendijs
- vaniļa, biezpiens, marmelāde